Rivning Skåne

Chrilles BetongHåltagning AB – rivning Skåne

Om oss

Vi på Chrilles BetongHåltagning kan erbjuda vår alldeles egna maskinpark och en stor kompetens att utföra den bästa håltagningen av betong, tegel och sten. Med vår långa erfarenhet och kunnighet inom rivning och nybyggnation tar vi oss an såväl stora som små uppdrag när det kommer till rivning i Skåne. Läs mer här.

Betongarbete

Att borra och riva tegel eller sten ligger inom vår expertis sedan länge. Vår utgångspunkt är från Allerum i Skåne men kommer gärna ut till dig när du behöver hjälp med ett eller flera rivningsprojekt. Vi finns som experter när du ska riva fastigheter eller borra i väggar och valv.

Buller & Miljö

Vi har investerat i en maskinpark som är den mest tystgående på marknaden. Detta gör att vi tillsammans kan känna oss trygga eftersom vi vet precis hur vi ska handskas med våra maskiner. Att kunna påpeka att all vår utrustning och våra metoder är miljövänliga är mycket viktigt för oss.

VÅRA TJÄNSTER

Rivning

Ett bra tillfälle att ha en betonghåltagare är i samband med att en byggnad eller en del av byggnaden ska rivas. Vi har en stor kompetens när det kommer till den typen av arbeten. Oavsett typ av byggnad. Vi kan ta oss an på helhetsentreprenader när det kommer till rivning.

Betonghåltagning

Att göra hål i betong är ett krävande arbete och kräver hög kunskap både utförandet men även materialet. Betong kommer i olika typer och fungerar alla på olika sätt. Man använder ofta sig av olika typer av blandmaterial i en betongvägg och där kan man även stöta på armeringsjärn.

Rivning Skåne

Besök gärna vår hemsida, klicka här

Chrilles BetongHåltagning AB

Allerums Mosseväg 22, 254 76 Allerum
076-013 52 22